Møllerskov & Pedersen

Sangen har altid haft en særlig evne til at bringe mennesker sammen og skabe samhørighed mellem ung og gammel, høj og lav.

Og det var netop sangen, der for mere end 20 år siden bragte Dennis pedersen og Anja Møllerskov sammen, og lagde grund for et livslangt venskab med musikken som fortegn.

Siden dengang har de både sammen og hver for sig spillet adskillige toner i et utal af musikalske projekter, og nu mødes de to atter over klaveret. Nodemappen er fuld af smukke viser, højskolesange og internationale radiohits, som alle har ét til fælles: Det kan være svært ikke at synge med!

Det musikalske makkerpar inviterer publikum til at stemme i, og samtidig bliver der også rum for historier bag om sangene og anekdoter fra deres musikalske rygsæk.

Dennis Pedersen har gennem mange år været en del af Neighbours i Mariehaven i Ansager, han har været kapelmester og trommeslager på adskillige musicals på Fredericia teater … (sommersang i Mariehaven)

Anja Møllerskov er sangerinde og sangskriver, og har i mange år spillet koncerter med adskillige orkestre med nogle af af Vestjyllands dygtigste musikere.

Musik repertoire

Lyse Nætter – Alberte
Glemmer du så husker jeg – Liva Weel/ K. N. Andersen
Giv os lyset tilbage – Rasmus Skov Borring
Størst af alt er kærlighed – Anne Linnet
Åbent Landskab – Erik Grip
Du som har tændt millioner af stjerner
Se nu stiger solen op af havets skød

Fuglene Letter mod Vinden -Tørfisk
Et hav der vugger sig til ro nu – Matti Borg og J. Preisler
I can’t help falling in love with you – Elvis
Crazy – Patsy Cline
Det er i dag et vejr – P. Scherbeck
Perhaps love -John Denver

Nu er jord og himmel stille – Bellmann
Garden Party
Vem Vet – Lisa Eckdal
Listen to your heart – Roxette
Natten er blid – Kim Larsen
Lost in France – Bonnie Tyler